Uniós támogatásból készült el a Hotel Therapia*** Pécs városában

A Pécsi Poliklinika Kft. 2012-ben uniós pályázatot nyújtott be „Hotel Therapia*** az egészséges életért és az egészségturizmus fejlesztéséért” címmel az „Egészségügyi turizmus szolgáltatásainak fejlesztése a konvergencia régiókban DDOP-2.1.1/H-12” elnevezésű projekthez.


A DDOP-2.1.1/H-12-2012-0007 azonosító számon regisztrált projekt pályázat a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 2013. április 15. napján kelt támogatói levele értelmében a Pécsi Poliklinika Egészségügyi Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt felelősségű Társaság a 293.658.770 Ft összköltségű projekthez 205.561.139 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A megvalósítás helyszíne: 7635 Pécs, Málics Ottó utca 1/3.

A Mecsek-oldalban épülő tizenegy szobás gyógyszálló a gyógyulni, pihenni és kikapcsolódni vágyók rendelkezésére áll. Magas színvonalú szolgáltatásaink vendégeink igényeihez alkalmazkodnak. Alapszolgáltatásként vehetik igénybe számítógép alapú funkcionális diagnosztikai rendszerünket (E.S.G. ElectroSomatoGraph), amely a különféle szervek működéséről ad átfogó képet, illetve a fél órás vendég-orvos konzultációt a terápiás terv felállítására. Egyéb szolgáltatásaink közül kiemelendő a Cryosauna (whole body cryotherapy) és a 12 csatornás nyirokterápiás eszközzel végzett kezelés. (http://www.hoteltherapia.com)

A Hotel Therapia*** tőszomszédságában elhelyezkedő Da Vinci Magánklinika szolgáltatásainak teljes skáláját kínálja a látogatóink számára. (http://www.davincimaganklinika.hu)


Pécsi Poliklinika Kft.
www.poliklinikapecs.hu
Cím: 7624 Pécs, Batsányi János u. 11.
E-mail: info@hotelthepia.hu
Honlap: www.hoteltherapia.com
www.ujszechenyiterv.gov.hu